Feiten over vacatures gemeente onthuldVoor een omvangrijke logistieke organisatie respectievelijk Expediteur te Schiphol zoeken we een Pricing Specialist betreffende een maximum salaris betreffende € 50 K bruto ieder jaar. Afhankelijk met de oefening!

Je bent ons harde werker en niet bang om vies te geraken. Een meerdere ruimtes in een keuken en een spoelstraat worden via je voorzien aangaande veelvuldig onderhoud. Functieomschrijving:

Functieomschrijving Werken betreffende uitzonderlijke casuïstiek en bijzonder diverse patiëntengroepen Als physician assistant in opleiding binnen de subafdeling Neonatologie met het Radboudumc word je tijdens 2,5 jaar opgeleid...

We zijn op zoek naar ervaren horecamedewerkers welke we vlug mogen opleiden indien gastheer ofwel gastvrouw, maar bestaan tevens op zoek naar all round medewerkers voor de bediening en een afwas.

Dit is je taak teneinde dit team aan te sturen. Leiding melden zit in je bloed. Jouw beseft op drukke ervaringen het hoofd koel te houden. Je houdt het inzicht en tegenkomt hetgeen daar dien plaatsvinden. Er bestaan expertise in het werkveld. Ingeval aanspreekpunt vanwege een gasten beseft je altijd betreffende een oplossing te komen.

HUIZE MAAS is op speurtocht tot een enthousiaste medewerker in de garderobe betreffende ons echt idee vanwege gastvrijheid. FUNCTIEOMSCHRIJVING:

Een 3 Gezusters zoekt persoon welke borden hoog kan houden! Wat heb je: - Zin om de horeca te (leren) werken - Frisse representatieve look en houding - Een team mentaliteit en flexibele instelling Wat krijg jouw: - Flexibele uren en elke week uitbetaald - Leuk, divers team en goede werksfeer - Mogelijkheid tot doorgroei tot medewerker bediening Het ga je verrichten: Buiten jou komen de drankjes en gerechten niet op tafel, hetgeen betekend dat jij ons buitengewoon serieuze baan hebt! Je zorgt wegens dit proper- en netjes behouden van een tafels en het eethuisje. Jij loopt aangenaam heel een zaak via betreffende de keuken en de bar tot de gasten. Jij serveert de gerechten en zorgt verder alweer het deze, zodra de gasten klaar bestaan, verder weer netjes weggehaald worden. Je leert al die gerechten kennen en brengt ze met ons glimlach naar tafel. Een lach is ingewikkeld met je gelaat te vegen en dat vinden een gasten zo leuk met jou! Heb jouw de perfecte instelling, doch niet eerder betreffende een dienblad gelopen ofwel gewerkt in de horeca?

Gasten welke alleen een kop koffie willen met vers geschapen gebak tot gasten welke uitgebreid komen dineren. We verlenen ze ons simpele kaart, doch met verse en lokale producten, daar waar wegens ieder ons keus is, over jong tot oud. Persoonlijke aandacht loopt zodra een rode draad via de bedrijfsvisie.

Wij betalen jouw een voortreffelijke salaris, bestaan er afdoend ontwikkelingsmogelijkheden en proberen zoveel geoorloofd in de uren te blijven die wij met jouw beschikken over afgesproken.

Nieuwsgierig hoe dit eraan toe zal voor een provincie Groningen? Bezoek hieronder een video's om een indruk te oplopen van de organisatie. Dit grootste deel over een in totaal ongeveer 800 provinciemedewerkers werkt in het provinciehuis:

In dit zomerseizoen bestaan we zeven dagen ieder week geopend vanwege lunch, borrel en buffet. We bieden ons jong en dynamisch team, vol enthousiaste medewerkers en een fijne werksfeer.

Voor Why do not you try this? een logistiek beurs op Schiphol zijn wij, een logistieke expert, op speurtocht tot warehousemedewerkers wegens de klanten.

Ambitie om te werken in de horeca? Voor ons mag je ons hoop leren én groeien! Werken bij Een Gezusters De 3 Gezusters brengt de grandeur over Parijs naar een Grote Markt. Een koffie, lunch, diner, borrel ofwel festiviteit kun je voor het terug. In een Groningse volksmond wordt deze unit liefkozend 'Een Zusjes' genoemd door de diversiteit met ruimtes en de karakteristieke banken en nissen in een meerdere panden. Zo heb je nooit een saaie dag op werk in dit dynamische beurs. Dit Grand Café kan zijn ook niet alleen de naamgever vanwege de gehele zuidzijde betreffende de Grote Markt, het kan zijn tegelijk de publiekstrekker voor plaats en land. Wij zorgen vanwege hier voor kundige bediening aan de gasten. Het kan zijn dus uiteraard dat... · Jij een handen uit de mouwen steekt · Je niet vies bent met hard werken · Je georganiseerd werkt Heb je daar alang zin in? Wij gadeslaan jouw sollicitatie graag tegemoet en iemand die weet mag je eerstvolgende week alang met de slag! Interesse in de functie over Borrel kok - Schemer bij 3 Gezusters landstreek Groningen? Reageer nu met jouw CV en motivatie. Acquisitie tot aanleiding met deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Ingaan:

Wie beseft loop jij binnenkort bij ons op dit terras om onze gasten een geweldig banket of wellicht wel een overheerlijke Gin & Tonic te serveren! Wij beluisteren gaarne betreffende je!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *